nagradna igra

POTEPNICA

8.3.2022

Žreb za nagradno igro POTEPNICA 2022 je zaključen. Žrebanje si lahko ogledate na spodnjem videu. Izžrebane prosimo, da nas kontaktirajo preko zasebnega sporočila na naši Facebook strani, da se dogovorimo o prevzemu nagrade. Hvala vsem za sodelovanje in še enkrat čestitke trem srečnežem, ki so dobili našo Potepnico.

Izžrebani so bili: 

3. nagrada: DARJA ZDOVC

2. nagrada: HELENA ZATLER

1. nagrada: DARKO GOLOB

 

6.3.2022

Kolikšno maso ima naša potepnica z nožem? Pravilen odgovor se glasi:  291g.

Na zastavljeno vprašanje je prispelo 164 odgovorov. Od tega 118 pravilnih, ter 46 nepravilnih. Prav tako smo odstranili tudi udeležene, ki so odgovarjali več kot enkrat. V žrebu tako ostaja natanko 98 sodelujočih. 

Žrebanje bo potekalo v torek 8.3.2022, izid pa bomo objavili na naši uradni Facebook strani.

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za sodelovanje in srečno pri žrebu!

 

27.2.2022

Tokrat smo se odločili, da bomo trem izmed naših zvestih sledilcev na naših družbenih omrežjih dali možnost, da v žrebu osvoji naš najnovejši produkt, ki je na natečaju Zlata šapa 2021 zasedel 2. mesto – POTEPNICO.

Vse kar morate storiti, je da na omrežju Facebook všečkate in delite to objavo, ter pravilno odgovorite na zastavljeno vprašanje. Odogovore bomo sprejemali do nedelje 6.3.2022, Žrebanje pa bomo izvedli v torek 8.3.2022, ter izžrebane srečneže objavili na naši uradni Facebook strani.

Izžrebali bomo tri srečneže, ki bodo prejeli našo Potepnico. Tretja nagrada je Potepnica, druga nagrada je Potepnica v priročni vrečki, prva nagrada pa je darilno pakiranje – Potepnica v darilni embalaži s priročno vrečko ter pasto za vzdrževanje deske.


NAGRADNO VPRAŠANJE  SE GLASI:

  • Kolikšno maso ima potepnica z nožem na spodnji fotografiji?

Vaše odgovore nam posredujte preko tega OBRAZCA.


Namig: Odgovor lahko poiščete v enem od prejšnjih blogov. 😉

 

 

Scroll to Top